Üdvözöllek!

Jelenleg a kislányunkkal vagyok otthon, ezért  néhány szolgáltatásom ideiglenesen nem érhető el és jó, ha tudod, hogy gyakran úgy tanítok hordozást, hogy ő a hátamon alszik közben. :) 
 

Arra biztatlak, hogy írj üzenetet, ha kérdésed van, én pedig igyekezni fogok mihamarabb válaszolni neked.

LejlaKEZDŐLAP

BEMUTATKOZÁS

SZOLGÁLTATÁSAIM

RÓLAM MONDTÁK


ELÉRHETŐSÉG:

+36303391002

molnar.vivien.lejla@gmail.com

vagy MessengerenSzolgáltatásaim


Ha ajándékba adnád a szolgáltatásaim valamelyikét, keress az Ajándékkártyáért! :)


Várandós támogatás

Értő figyelemmel, háromgyermekes anyai tapasztalatokkal, szakemberként.


Egyedi díjszabás

Szüléskísérés

Jelenleg nem tudok kísérést vállalni.

Önkéntes szoptatási segítés

Hogyan készülj a szoptatásra? Mik az alapvetések, mik a tévhitek? Helyes mellrehelyezés... ha fáj... ha bizonytalan vagy... ha aggódsz.

Ingyenes

Gyermekágyas segítés

Érdemes a harmadik trimeszterben megkeresned, de ha csak a gyermekágyban szakad rád, hogy ez nem egy könnyű helyzet, mert jól esne, ha rólad is gondoskodva valaki, vagy a nagyobb tesókról, esetleg a háztartásról (is).

Egyedi díjszabás

Hordozási tanácsadás & hordozóeszköz kölcsönzés

Talán már nehéz a pocakod és jól jönne egy pocakkötés. Megtanulnád a hordozási pozíciókat. Szeretnél hordozóeszközt választani. Már van eszközöd, de nem tudod még beállítani. Kis finomhangolásra van szükség.


Hordozási tanácsadás (60 perc)

A TÖLTŐDŐben: 12000 Ft

Az otthonodban: 15000 Ft


Mini konzultáció (30 perc)

A TÖLTŐDŐben: 6000 Ft

Az otthonodban: 7500 Ft


Mielőtt megvennéd egy hordozót próbáld ki, teszteld, hogy tényleg megfelel-e neked/nektek.

Hordozóeszköz kölcsönzés

Közel 20 féle hordozóeszközből választhatsz, melyek a baba szempontjából a születés pillanatától a hordozóskor végéig szolgálnak benneteket.

1500 Ft / hét kölcsönzési díjjal.

A letéti díj az adott eszköztől függően 5000-20000 Ft. 

(Ezt teljes egészében visszakapod, amikor visszahozod az ép eszközt. Mosási útmutatót mellékelünk online. Ha a megbeszéltektől eltérően, késve hozod vissza az eszközt, késedelmi díjat kell fizetned.)

Masszázs

Hamarosan!


- Relaxáló masszázs

- Indiai ayurvédikus fej-és arcmasszázs

- Kismama masszázs

- Test- és fülgyertyázás

- Thai herbalabdacs masszázs

...

Ha nehézséget okoz valamelyik szolgáltatás díja kérlek jelezd és kitaláljuk a megoldást!

Rólam mondták

Varga Réka

"Lejla személyében egy kedves, segítőkész embert ismertem meg, aki sokat tesz az emberekért a családja mellett és ezért szeretném megköszönni neki így is a munkáját."

Barsváriné Szabó Anita

"Szívből ajánlom Lejlát, mert sokat segített a hordozásban az elejétől kezdve. Többször is kipróbálhattam több hordozóját, és így találtuk meg a megfelelő és kényelmes típusokat. Amikor nem tudtunk személyesen találkozni, akkor fotók alapján is hasznos tanácsokkal látott el a beállításokban. Köszönöm🧡

A kórházban sajnos nem kaptam elegendő útmutatást és bizonytalanságomban a csecsemősök javaslatára bimbókiemelőt kezdtem el használni, ami megnehezítette a szoptatást az elején. Lejla pár napon belül segített a helyes mellretételben, bátorított és kb. 1 héttel később már a szilikon nélkül tudtam szoptatni. Azóta is számíthatok rá, ha kérdésem támadna. Nagyon hálás vagyok neki!

Mihály Ágnes

"Nagyon kielégítő a tanácsadása és mindemellett nagyon figyelmes, segítőkész és készséges. Gondol mindenre, ami a tanácsadáson túl is mutat (szán elég időt ránk, eljön hozzánk gyermekágy alatt, hogy ne nekünk kelljen kimozdulnunk. Nagyon örülök neki, hogy megismerhettem, mert így rengeteg időt (keresgélés) spóroltam meg és nem utolsó sorban egy nagyon jó szakembert ismerhettem meg, akit mindenkinek csak ajánlani tudok."