Tevékenységek

Tevékenységeink


Csomagolásmentes Pucérbolt

Szerettünk volna kézzel fogható dolgokkal is tenni azért, hogy legyen egy központunk. Újrahasználható textiltermékekből választhattok, ajánlott adományárért cserébe. Látogassatok el Facebook és Instagram oldalunkra

Töltődő Babás Klub

Alkalmainkon önkéntes szoptatási segítők, dúlák, hordozási tanácsadók, szobatisztasági szakértők várják a családokat tematikus napokkal, meghívott előadókkal és szabad beszélgetésekkel, játékkal.

Bevásárló Közösség

A Nyíregyházi Kosár Közösség mintájára és segítségével bevásárló közösséget indítunk Dél-pesten, pestszentlőrinci átadóhellyel, ezzel erősítve a helyi gazdaságot, a környezet- klímavédelmet és a kisközösségek aktív együttműködését.

Adománypont

Csatlakoztunk a Felajánlom a 18. Kerület gyermekeiért Facebook csoporthoz, így első sorban támogatott családokhoz juttatjuk el az adományokat. A bent maradó tárgyak, eszközök adomány ellenében bárki számára elvihetőek, ezt működésünkre és programjainkra fordítjuk.

Közösségi komposztpont

Egyesületünk több komposztpont mellett a Havanna 9 szám előtt is létrehoz egyet, ahol bemutató ágyásokat is szeretnénk készíteni, mindezt oktatásokkal. (Folyamatban)
A Töltődő weboldala sütiket használ a weboldal működtetése, használatának megkönnyítése érdekében.